Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

2018 în retrospectivă - OTP Leasing România

Dragi parteneri,

Ne bucurăm să anunțăm publicarea primului raport non-financir al companiei OTP Leasing. Vă invitam să descoperiți echipa noastră, valorile și misiunea care ne ghidează în fiecare zi. Puteți consulta raportul în limba română -aici- sau în limba engleză -aici-.

 
Încrederea în viitor este motorul care a stat la baza multor invovații din lumea serviciilor financiare, începând cu apariția primelor forme de creditare și până în zilele noastre, dominate de revoluția 4.0. Astăzi, instituțiile financiare, precum cea pe care echipa noastră o reprezintă, sunt deopotriva un reprezentant al unei îndelungi tradiții economice, dar și un pilon de dezvoltare a noii generații de clienți, care așteaptă de la noi mai mult, mai bine și mai #digital.
Sub deviza #MyLeasing, companiile care astăzi sunt parte din portofoliul nostru de clienți, reprezentanți ai economiei reale, ne-au determinat să transformăm în misiunea noastră principală susținerea creșterii lor pe termen lung., prin soluții personalizate de leasing pentru că afacerea lor să atingă potențialul maxim. Fie că vorbim despre #antreprenori, #companii cu ani de experiență în cele mai diverse domenii, #agricultori sau #freelancers, fiecare a pornit la drum alături de noi, cu gândul la viitor, prin achiziții de vehicule sau echipamente care să ii sprijine să devina mai competitivi,  și mai pregătiți pentru mediul economic actual sau să își atingă potențialul maxim.l.
Pentru ei și pentru fiecare companie locală, am gândit în ultimul an oferte de leasing financiar specifice domeniilor de activitate, precum cel destinat agricultorilor sau cel pentru #startup-uri. Ne preocupă constant și cum putem să le oferim, alături de finanțare, un #ecosistem  de interacțiune simplu, rapid, online. De pildă, pentru potențialii clienți, am lansat în anul 2018 aplicația  #aprobare24/7 în care poți primi răspuns aproape instant la solicitările de vehicule. Clienții OTP Leasing România au acces oricând și de oriunde la împuterniciri de daună sau de ieșire din țară, contractescadențar, facturi prin intermediul platformei #MyLeasing. Finanțăm pentru viitor, având o deschidere foarte mare pentru vehiculele hibrid și electrice și speram să finanțăm din ce în ce mai multe astfel de mijloace de transport.
Ca parte a unui grup internațional bancar, prezent în 10 țări, cu companii dedicate finanțării prin leasing în 6 din cele mai importante țări din CEE, ne propunem să devenim un accelerator cu expertiza internaționala pentru afacerile locale. Pentru că vorbim de domeniul finanțelor, cifrele sunt cele relevante: în ultimii doi am dublat în România valorile pe care le-am finanțat, crescând constant portofoliul cu noi clienți. În anul 2018, am avut un portofoliu de aproximativ 280 milioane de lei, dintre care valoarea finanțată pentru contracte noi de 164 milioane de lei.
Suntem, asemeni clienților, o companie care învață din istoricul sau, dar inventează în același timp pentru viitor. Alături de demersul nostru tehnologic, ne gândim la viitorul antreprenorial cu sprijinul partenerilor, precum DE INCLUS sau prin extinderea la nivel regional cu noi birouri, precum cel mai recent deschis la Timișoara. Vrem să fim la “firul ierbii”, cât mai aproape de clienții noștri, atât online, cât și offline.
Investim în echipa noastră, în cadrul căreia am recrutat, doar anul trecut, specialiști cu peste 15 ani de experiență în domeniul leasingului financiar. Tot în anul 2018, am organizat prima ediție a programului de management pentru tânăra generație de profesioniști, #ceopentru1zi. În cadrul acestuia, am avut ocazia să îmi petrec timp prețios alături de tineri extrem de bine pregătiți, curioși și determinați cărora le vom fi aproape printr-o comunitate de alumni și profesioniști care să îi ghideze în orice carieră își vor dori să crească.
Mediul economic poate fi și pentru noi o provocare, fapt ce ne face mai atenți și mai ambițioși în a fi bine pregătiți. Facem acest lucru printr-o politică de business bazată pe #responsabilitate, un mediu de lucru etic, în care încurajăm diversitatea și egalitatea, ridicându-ne astfel la exigențele clienților noștri și ale comunităților pe care le deservim.
Anul 2019 a început sub semnul incertitudinilor, dar nu ne demotivează. Din contra, suntem mai determinați și mai dornici de a contribui în comunitățile locale și de a investi în echipa noastră pentru a fi pregătiți pentru schimbare. Privim cu încredere în viitor și cu prietenie, pentru visul afacerii tale!

Toni Ioan Tataru,
CEO OTP Leasing România

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor